Tagdækning med tagpap i Roskilde, Køge og omegn

Hos Tømrerfirmaet Blauenfeldt løser vi alle opgaver inden for tagdækning med tagpap, lige fra flade tage, til hældningstage med listedækning. Vi har gennem tiden udført tagdækning for både privat- og erhvervskunder. Vores arbejdsområde dækker Viby Sj., Roskilde og Køge, men vi udfører gerne tagdækning på hele Sjælland. 

Vi levere flotte og veludførte resultater til tagdækning og listedækning med tagpap. Vores erfarne tagdækkere stiller gerne deres faglige kompetencer til rådighed, hvis du mangler vejledning eller et professionelt løsningsforslag. Når du vælger os som samarbejdspartner til dit tagprojekt, er du garanteret høj kvalitet og et resultat du få glæde af mange årtier ud i fremtiden.

Udover tagdækning udfører vi også en bred vifte af tømrer- og snedkerarbejde, hertil kan blandt andet nævnes:

  • Renovering
  • Udskiftning af døre & vinduer
  • Nybyggeri og tilbygninger
  • Tilbygning - carpote og garager

​Vi bruger altid SBS kvalitetsmaterialer fra Phønix Tag Materialer A/S, og yder 15 års produktgaranti på alle SBS tagpapmembraner.

Levetiden på et tag med tagpap, er typisk over 40 år, hvis det udføres korrekt - og det gør det hos Tømrerfirmaet Blauenfeldt.

Fordele ved tagdækning med tagpap

Mange moderne tage er i dag udført med tagpapdækning, det skyldes især materialets mange praktiske egenskaber. Tagpap giver dig blandt andet et hav af arkitektoniske muligheder, grundet materialets fantastiske fleksibilitet. Og så er det muligt at dække næsten alle typer tagflader og konstruktionsformer med tagpap. Dette giver det perfekte grundlag for en tagbeklædning med et flot udtryk, der både er vindtæt og vedligeholdelsesfri. 

Tagpap er meget fladere og tyndere end andre typer tagdækning, hvilket gør at tage med tagpap har en betydningsfuldt lavere vægt end tagbeklædninger med eksempelvis tegl, eternit eller stål.

Så hvis går og drømmer om at få lagt nyt tag med tagpap, så står Tømrerfirmaet Blauenfeldt altid klar til at give dig en hjælpende hånd.   

Reparation og renovering af tag

Har du mistanke om skader på dit tag, kan det i mange tilfælde betale sig at få udført en tagreparation, før skaden breder sig.  Med en reparation af taget, udbedre du ikke bare skaderne, du sikrer samtidig mod skader mange år ud i fremtiden. Opdager du revner, huller eller utætheder i tagpappen, er det vigtigt at kontakte en tagdækker inden skaden udvikler sig til en omfattende reparation. 

Er tagpaptaget utæt eller fyldt med huller, risikere du at der opstår vandskade når vandet trænger igennem. Vandskader på taget kan fører til skimmelsvamp i tagkonstruktionen, som kan være både tidskrævende og  kosteligt at reparere.

Har du brug for en hurtig og effektiv tagdækker i Roskilde, Køge eller resten af sjælland til at udføre reparation eller renovering af dit tag? Så giv Tømrerfirmaet Blauenfeldt et kald, vi giver dig vores professionelle vurdering og et godt tilbud.

Få et uforpligtende tilbud på tagdækning

Ønsker du at blive rådgivet eller få et uforpligtende tilbud på tagdækning, så kontakt os på telefon 26 17 63 88, eller send en e-mail på tblauenfeldt@gmail.com. ​

Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvor du beskriver opgaven du har brug for at få løst, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Vi er på Facebook

Tømrerfirmaet Blauenfeldt

  • Agerfløjen 6, 4130 Viby sj
  • CVR: 30458087

Følg os